Bara jag!

Tog sportlov idag på eftermiddagen!

Jag är nu ledig ända till på onsdag morgon. Här i Mellansverige börjar lovet lida mot sitt slut. I Hälsingland börjar det för lilla M imorgon klockan 13.30. Jag, Mini, Minstingen och minsta M drar upp imorgon och hämtar hem henne till Dalarna.

 

sportlov-3

sportlov-4

 

Vi ska planera för sommarlovet!

Borde skaffa mig en ny kamera. Min börjar bli gammal… Moster vill ärva den, så… Jag kan tänka mig att ärva hennes symaskin i gengäld… En del av min sommarlovsplan…

Jag har gjort mig aningens sommarblond i veckan. Sommarplanering till ära. Hög tid nu. Det är ju faktiskt inte så långt kvar;) Dessutom vet jag inte om jag kommer ha någon tid för egen hårvård under våren i vårt fullspäckade schema, så lika bra att göra det i tid… Jag känner mig väldigt somrig i alla fall!

Har skickat stora M upp till Dalarnas fjälltrakter med min skoter lastad på släpet… Den kommer  i n t e  komma hem hel (min gissning). Stora M hävdar motsatsen (min skoter kan inte köras sönder, för den bjuder inte in till det, enligt min man). Vi får se.

Och det är ju just det här med skoter som vår sommar till stora delar kommer att handla om. Vi har en plan på cirka tre veckor. En semester i semestern. Planen är 200 mil på vatten (vem vet, det kanske bara blir 2 km). Två vattenskotrar, två vuxna och tre barn på 2,5 år, 5 och 12… Tält, sovsäckar och myggnät. Flytvästar och några ombyten kläder.

Kanske är vi helgalna, har inte riktigt bestämt mig. Antingen kommer detta att bli det bästa vår familj någonsin har gjort, eller så kanske det kommer bli det värsta… Någon som har tips på något vi bör tänka på??? Eller bara skulle vilja delge oss de finaste platserna ni upplevt runt Elba, Korsika, Sardinien, Sicilien och Italiens västkust från tåspetsen upp till Castiglione della Pescaia igen.

 

Barnen har precis släckt sina lampor. Mamman ska boka färja Sverige-Tyskland och flyg åt lilla M mellan Stockholm-Pisa (hon sluter upp i Italien lite efter oss den här sommaren).

 

Sportlovet med sommarens planering har här med börjat!

 

Karmisar Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s