Vintereufori

Bortom Verkligheten…


Vi har ju inte så långt hit. Man hinner lätt dra hit över en helg och få alla veckans huvudspöken utrensade. 

Vi kom igår…

Det har gått ett dygn sedan dess och vi har i lugn och ro hunnit med massor. Lite hjälpta av att vi har barnvakt hemma till barnen… Men tiden upphör att excistera här. Kört ut husets hängrännor, monterat min mans renhornskrona (egen design), nytt draperi på plats i farstun och en garderob i barnens sovrum. Detta hus börjar nu verkligen formas till något helt magiskt!

På tal om magiskt…

så har vi idag haft lång sovmorgon, strålande sol, någon minusgrad och en heldag med skotrarna.
Jag har legat på replängds avstånd från mina framförvarande spårare i lössnön. När jag har kört fast har jag knäppt med fingrarna och blivit uppdragen. Jag har blivit bjuden på kaffe i Rausen (öppet lördagar på vintern när isen bär) och en gudagod soppa hos paret Freyer till lunch (en familj som är på väg att sätta Nornäs på världskartan, sanna entreprenörer) och deras eftervarande våffla med grädde och hallonsylt på Fjåsbokkanes kafi mitt i byn. Det är förresten de som gör vår ”bensinstation” möjlig. Vi har över en kopp kaffe på maten idag konstaterat att vi är ägare till ett ”real gasoline company”. Bara det är ju väldigt stort;) 

Någon gång ska jag lägga ut en bild på denna så kallade mack, så kommer ni alla förstå vilka oerhörda entreprenörer även jag och min man är här i byn…
Nu ska jag bara njuta av lugnet resten av kvällen och min tidning om släkthistoria.

Trevlig lördagkväll på er!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s