Packa lätt är min grej…

 

Om jag är riktigt bra på något, så är det att packa lätt och rätt…

Jag har sällan med mig något i onödan och jag saknar heller sällan någonting. Och skulle jag mot förmodan glömt något, så brukar det ju oftast lösa sig.

Minns när jag och stora M skulle resa till Tobago för hundra år sedan, tillsammans med hans syster. Vi skulle vara borta drygt två veckor. Jag och stora M vägde in vårt bagage på 9 kilo tillsammans. Hans syster och man på 45 kilo:) Men totalvikten blev under tillåten, så det löste ju sig;)

 

Min kära mor fyller 60 år på måndag. Ikväll drar vi på en surprise-trip för henne. Hon vet inte vad vi ska göra eller var destinationen blir. Hittills, så vitt jag känner till, har ingen som vet försagt sig heller.

Hon ställer ju upp på oss i alla lägen (hon har ju till och med flyttat upp till Dalarna för typ min skull), så det ska verkligen bli sååå roligt att göra det här för henne de kommande 5 dagarna…

 

Tooodelooo på er!!!!

 

Karmias Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s