Rom i mitt hjärta!!!

Jag älskar verkligen att återkomma hit gång på gång på gång. För mig är det stört omöjligt att ledsna på den här staden. 

Folket, kulturen, ljuden, språket, historien, lukterna, smakerna, bilarna, uteliggarna, vildkatterna, kyrkorna, utgrävningarna och de typiska turistställena. På alla andra platser jag reser till brukar jag oftast försöka undvika turistfällorna, men aldrig här. Jag älskar dem!

Med gamla M, lilla M och Moster så får jag nu åter igen gå igenom alla måsten i denna storstad. Varje liten muskel i våra kroppar värker efter en heldag promenerandes i gränderna innanför stadsmurarna denna lördag. 
Vi två äldsta njuter, medans Mosters armar värker och blåsorna blir större och större i hennes händer och lilla M tycker nog att all marmor ser ungefär likadan ut. Men mysigt har vi! Och i Rom, där  s k a  man gå…

Så vi fortsätter att gå ett par dagar till innan vi beger oss hemåt. 

Fick ett gulligt meddelande från min man idag som löd; ”Vi saknar dig. Kom hem.” tillsammans med en bifogad bild av diskberget hemma i köket… 

De två största sevärdheterna återstår… Vi kommer inte hem än! 🙂
Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s