Ultimo giorno…

Den sista dagen på den här trippen…

Man hinner med ganska mycket på drygt tre dagar. Själv har jag för första gången varit in i Santa Maria Maggiore (en av de fyra vatikanbasilikorna i Rom), jag har traskat upp till Palatinen och jag har sett var Heliga Birgitta bodde när det begav sig.


Någon gång ska jag boka en övernattning i Birgittaklostret. En gång när jag är ute mer i god tid…

Planen för dagen var att vi skulle ta Metron till Petersplatsen tidigt, för att slippa köa så länge in till Peterskyrkan. Men igår kväll kände vi att vi behövde en sovmorgon, så vi valde att riskera timmar i kö istället… vid tio var vi på plats. Hann knappt under pelarna förrän en av alla guideförsäljare dirigerade om oss till en ingång för rörelsehindrade. Vips så var vi inne i kyrkan på under fem minuter. Tack systeryster för det:))


Det  k a n till och med vara så att vi nästan snuddade vid Påvens bil idag… tror vi…

Jag har medvetet undvikit att vara med på bilder idag. Mitt ansikte har sett ut som en svullen Perser katt sedan igår eftermiddag. Något är det jag reagerat på. Mitt tryne är verkligen inte vackert någonstans:)) Köpte någon typ av antihistamin på ett Farmacia vid Pantheon på tillbakavägen till vår lägenhet. Börjar faktiskt kännas riktigt bra igen och mina bihålor har inte känts så här lätta på två veckor!!! Så nu är jag redo för hemfärd och jobb under morgondagen:))

Några riktigt härliga dagar har vi haft!!!

Arrivederci Roma. Syns igen till sommaren.
Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s