Fem våfflor och en Fanta…

Gänget framför oss i lunchkön garvade åt sin skoterpolare och trodde att han skämtade…

Men han beställde verkligen fem våfflor och en Fanta till lunch:))

Jag har hittat ett nytt favorithotell. Borgafjäll hotell. Vi blev lite smått star förföljare när vi sett ”Svartsjön” och senare läste en artikel i Amelia om hotellet och såg att det var samma som i serien. Så här är vi nu, i ett skotermecka med massor av snö och riktigt vinterväder, på några kombinerade konferens- och rekreationsdagar.Min skoter står parkerad framför hotellets bar idag. Den ville ha en paus, trots finväder, till skillnad från fjällvädret under gårdagen. Den inväntar gamla M’s vrålåk som är ute på vift i alldeles för tuff terräng för min smak idag. Min man hittade ett gäng från Hälsingland, Ljusdal och Hybo faktiskt, att åka med idag. Själv är jag oerhört tacksam för en softardag. Fått en del jobb gjort, tagit en tur till fots i finvädret och nu satt mig i ett av hotellets mysiga lounger med min bok om spetälskesjukhuset i Järvsö (som egentligen är en ungdomsbok av Camilla Lagerqvist, tänkt till lilla M).

Egentligen är väl detta det enda hotell som finns här i Borgafjäll. Och hela anläggning andas hemmakänsla på ett proffsigt vis, med kanonservice vad det gäller allt och med en touch av lite extravagans. Det är Ralph Erskine som ritat hotellet för över 60 år sedan. Den designen är fortfarande så up to date. Bara att gå runt i hotellets alla utrymmen är en upplevelse därför.
Hit måste jag komma tillbaka…

Kanske höstvandra med barnen och minsta M. Japp, för hundar får också följa med hit. 

Och jag garanterar, jag har inte fått några rödsprängda ögon (om någon av er som sett Svartsjön undrar).
Men jag har en makalöst skön lördag och inväntar nu kvällens trerätters på hotellrestaurangen. Gårdagskvällens middag var makalös, så mina förväntningar inför kvällen är  h ö g a.
Hörrni, ha en skön kväll!!!


Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s