En sådan där dag bara…

När man får göra Stockholm med syskon, bästa kompisar och sin förstfödda…
En sådan där dag när man…


…släpper iväg, sin snart till att bli tonåriga dotter, med sin moster till Stockholmsoperan för att se sin första riktiga balett. 
En sådan där dag när man…


får gå på sitt absolut favoritmuseum i vår vackra huvudstad under tiden, med sin finaste bästis. Visa henne ett av  sina smultronställen och som dessutom andas hälsingehistoria i allra högsta grad. Det ger mersmak på livet.


Att vi sedan även hittat kläder till den yngstas i sällskapets stundande skolavslutning (och att hon själv uppskattade sitt inköp), gjorde några tredjedelar av dagen. Ganska många faktiskt… 

Och att man tillsammans med sin bästis, medans man inväntar balettens avslut, får prova galna huvudbonader på Åhléns City, har gjort denna bloggerskas lördag.

Tro dessutom inte att kulmen av denna helg infann sig denna lördag. O nej, söndagen, mig veterligen, kommer inbringa än större upplevelser, skratt och galenskaper…

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s