168 mil hemifrån

Vi har hunnit en liten bit.

 

Två nätter av fyra på nedresan till Drömmen om Italien är lagda bakom oss. Vi befinner oss enligt vår GPS nu 168 mil hemifrån. Det efter en båtresa mellan Nynäshamn och Gdansk och därefter femtio mil motorväg genom Polen.

Denna morgon vaknar vi någonstans i närheten av Katowic i södra Polen. Vi har en härlig morgonvy från sovrumsfönstret över någon liten sjö med änder och svanar.

 

italien171

italien173

italien171-2

 

Vi blev tilldelade en lång balkong där under de sista bokstäverna i Hotel. Alla rum på det här stället har sjöutsikt. Ganska skönt att vila blicken på efter en dag utmed motorvägarna genom Polen. Ett läge där man lätt kan låta barnen sträcka ut efter dagens bilfärd och en stor inhägnad parkering, perfekt för våra stöldbegärliga skotrar bakom bilen.

 

italien176

italien174

italien175

italien172

 

Nu en dusch och sedan lite hotellfrukost. Sedan hoppas vi att vi tar oss över till Tjeckien idag och vidare till ett boende någonstans nedanför Wien, närmare Österrikiska alperna.

Allt flyter så här långt. Alla är ganska nöjda. Vi är på väg och just nu känns det extra viktigt för mig. Det gäller verkligen att passa på medans tid finns…

Detta har blivit extra påtagligt av olika anledningar de senaste dagarna…

 

Ha det fint alla!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s