Vänder hemåt

Det ska blåsa MYCKET i en vecka, så…


Vi väljer att vända hemåt idag. Mot Castiglione della Pescaia då. Från där vi är nu, så känns det verkligen som att vända tillbaka hem. En annorlunda och skön känsla. Att vända hem från semestern, tillbaka till… semestern.

Natten spenderar vi på en hyrd katamaran i hamnen i Porto Vecchio. Så nära nattens boende som idag, har vi aldrig tidigare lyckats parkera skotrarna. Inte ens nätterna under bar himmel.

Hon heter Manua och verkar vara från Luxemburg…


Är lite småsliten på utsidan, men med en bevarad insida. Så i natt duger hon alldeles ypperligt som sovplats till fem medlemmar av familjen Olsson.

Idag har vi alla slitit oss igenom tidvis ganska stökiga vågor. Sydudden bjuder de närmaste dagarna på 10-12 M/S. Men Mamman kommer nog minnas denna dagen som en av de bästa trots sjösjuk tonåring och bångstyrig tvååring på skotern. 

Ljuvliga vikar efter en tidig start på morgonen. En fantastisk frukost i en magisk hamn i Bonifacio på sydudden och turkosblått vatten med Sardinien i bakgrunden efter att vi rundat Corsica Syd.
Och ett lugnare, mer avkopplande boende än en segelbåt kan bli svårslaget. 
Barnen har varit så tappra i vågorna. De har blivit riktiga sjöbjörnar. Jag tror att just idag är den dagen då jag hittills i mitt liv är som mest stolt över min familj.
Lilla M har en helt egen hytt med dusch och toalett. Själv delar jag en dubbelsäng i natt med min sköna, bedårande och stundom extremt tålamodsprövande Minsting.

Den 10 juli 2017 får bli en bra dag.
Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s