Idrefjäll

Det finns ju en hel del fjäll här runt omkring.

 

Om man skulle hyra ut vårt hus skulle det kunna vara en rubrik. När man sedan läste under den rubriken… Fantastiskt gott dricksvatten, som du får gå ut och pumpa upp i hinkar när det är kolsvart ute och trettio minusgrader, elförbrukningen är helt gratis, för det finns ingen. Däremot får du räkna med att spendera en del på härligt sprakande björkved och några kronor på stearinljus. Eller ganska många kronor på det. Om du blir kissnödig på natten, så är det bara att kliva upp och i dina varmaste skoterstövlar och plumsa ut i djupsnön och sätta dig på det urmysiga och iskalla dasset och njuta av tillvaron.

Du har 45 minuter till Sälenfjällen, Trysilfjellet och Idrefjäll. Ingen skulle nappa. Tack och lov. Min fristad är inte för uthyrning…

Synd för alla som missar den. För ett bättre läge och en bättre rekreationsplats finns inte att uppbringa.

 

stugan120

stugan113

stugan115

 

Det blev en tur på Nipfjället i Idre idag.

 

Jag och mina fem grabbar. Och vad mysigt vi har haft det. Det blåste en del, men det var uppehåll, fjälligt, kargt och vackert!

Jacques-Morris (hundarna får gå under detta gemensamma namn) och Pantertanterna har njutit i fulla drag. Det kämpade sig upp till toppen och rullande ner för sluttningarna. De hade tokroligt skulle man kunna uttrycka sig i ganska milda drag.

 

stugan121

stugan117

stugan118

stugan114

 

Dagen gav oss ett intro på Nipfjället. Vid tillfälle får vi göra en längre tur. Idag var den det blev alldeles lagom. För valpar och små barn… och Mammor då…

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s