På tur i mitten av Sverige

Nästkommande nio dagars rundtur…

 

InkedIMG_5596_LI

 

Det blir många dagar hemifrån… Men ibland måste man hopa ihop saker. Av någon anledning så stämde dessa saker ganska bra ihop i tiden den här gången.

 

Det började med ett sjukhusbesök i Gävle under gårdagen. Fantastisk vinterväg de 30 milen från Bortom Verkligheten, där jag och Mini startade på morgonkvisten i -12 grader, nästan ända fram till Gävle. Där bjöd östkuststaden på en hel del snöslask, men också några timmars lekland för Mini med min lillasyster som snällt ställde upp som barnvakt under ”sjukhusvistelsen” och ett mysigt restaurangbesök efteråt med fina lillmoster med sambo.

 

Jag har fortfarande lite svårt att ta in att det är samma lillasyster som jag för snart 20 år sedan höll i mina armar för första gången på Sollefteås BB, som nu bor tillsammans med en skön kille i en lägenhet i Gävle, jobbar på HM och lever sitt eget liv liksom… Hon var så söt då och hon är ännu finare nu.

 

Enlight748

Enlight749

 

I Stockholm…

 

Jag och Mini har nu sedan igår kväll, enligt schemat, parkerat bilen på nummer 13 utanför Stockholm. Hemma hos min andra lillasyster. Hon som jag också höll i mina armar för första gången på Vänersborgs BB. Jag var då lite drygt tre år gammal till skillnad från nästkommande gång då jag var 20…

Här ska vi avverka årets traditionsenliga glögg imorgon. Den infaller i luciatider varje år. Den har gjort så sedan 2009. Inte alltid på nummer 13, men alltid hos mina barns äldsta Moster. Det kommer bli mysiga kompismöten, härlig julstämning och ett musikalbesök, och en spännande lägenhetsvisning, innan vi på söndag backar bilen ut från parkeringen och åker upp till Järvsö några dagar. Med Mosters alla julklappar till barnen i bilen…

 

Enlight747

 

Jo, de nio dagarna hemifrån kommer nog rinna iväg fort… fort… fort…

 

Allt gott till alla!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s