En träningshelg ner i stöpet

Det blev inte riktigt som någon av oss tänkt…

 

Min, pappas och fasters skidhelg gick upp i rök. Det var andra saker som styrde över planerna, som vi inte alls rådde på. Men jag har i alla fall fått träffa dem en del. Mest var och en för sig…

 

Denna måndagsmorgon drog Stora M ner till Bolanche, helt planerat den här gången. Mini ska till ögonläkaren och ett par möten ska avklaras. Faster hängde på dem halvvägs hemåt Stockholm och jag hände halva dagen med pappa och Minstingen.

 

Det blåser en del idag. Jag skotrade ner mannen, barn och faster i morse till M´s bil genom skogen. Sedan tillbaka hit för att åka över sjön till min och pappas bil inne i byn. Vi har ingen utmärkt skoterled hit ut. Alltså den är jättebra, utmärkt så är den, den har bara inga märken varannan centimeter som denna Mamma egentligen skulle behöva. Det är vår egen tilltryckta fina led vi får följa. Just nu är det massor av dränkstöp vid sidan av lederna ute på sjöarna. Så lika även på vår sjö. Därför är det viktigt att hålla sig på leden. Om man inte vill köra fast så klart och älskar att bli kall och blöt om fötterna.

Idag hade leden yrt igen på vissa ställen av snö och vind och jag lyckades ju så klart köra någon meter liiiite för mycket åt höger än vad som borde ha gjorts på ett ställe. Med pappa i bamsepulkan bak och en skiträdd Minsting bakom mig (han får alltid panik när vi kör fast av någon anledning), så lyckades jag sjunka ner rätt så bra i stöpet…:))
Och nej tyyyvärr har jag ingen bild på galenskapen…

Jag skulle verkligen behöva reflexband som markerar både höger och vänster sida hela vägen in till min bil. Om frun själv hade fått välja:))

Efter lite slit tog vi oss i alla fall in till bilarna… till slut, och jag spenderade lunchen och den tidiga eftermiddagen på ett betydligt trevligare sätt med min pappa.

 

stagan272

stagan273

 

Väl hemma igen tog vi skogsparkeringen…

 

och gick upp hit, Minstingen och jag. Skoterspåret från i morse hade nästan yrt igen helt även genom skogen, så…

 

stagan274

stagan271

 

Vi överlåter färden över isen till han som gillar när det blir ett äventyr av färden över sjön. Det finns somliga i denna familj som tycker att ju fler fastkörningar desto bättre och ju sämre man ser var man åker desto mer spännande blir livet. Mitt mellanbarn är stöpt i samma form, så han kommer inte heller ha någonting emot det.

Pappan parkerar sin bil i byn ikväll…

Det är jag och Minstingen rörande överens om…

 

Karmisar
Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s