Inrutat – nej, inte här i alla fall…

Jag försöker att jobba lite mer tisdagar och onsdagar…

 

För att ha någon struktur på papperslivet. MEN, bara om det är värt det framför andra sysslor som må hända dyka upp…

 

stagan292

stagan285

 

Idag är det nästan kramsnö…

fast inte riktigt ändå. Det där med att bygga snögubbe står på minstingarnas Bucketlist, men temperaturen för det har inte riktigt infunnit sig. Inte sedan mitten av november, när snön började lägga sig. Det har helt enkelt varit för kallt… fram tills nu.

Idag är det bara någon minusgrad, så kanske, kanske framåt eftermiddagen…

Vi gjorde ett försök nu på förmiddagen, men icke… Istället blev det eliminering av snö på våra motorfordon och lite finlir vad det gäller gångarna från huset till ladan, dasset, vattenpumpen och kylskåpsröret. Och när vedvagnen skottats av, lite höjdhoppaträning… fast uppifrån och ner… Alltid en början…

 

stagan283

stagan286

stagan291

 

I måndags missade jag tydligen något på tv…

Det där med tv-tablån dessa dagar är inte min starka sida. Men något är missat som jag borde ha sett… Vet inte på vilken kanal och inte vilken tid. Men jag vet att det handlar om någon eller några som jag har med mig så gott som dagligen och alltid kommer att bära med mig allra närmast… Det är en familj som ställer upp på varandra i alla lägen. Gäller det smått som stort, så släpper man allt. Ingenting annat är viktigare. Nu börjar jag också bli så pass gammal att även jag förstår att det är så man borde leva.

 

Jag ska lista ut var man kan se det en onsdagslunch som denna. Jag har lärt mig under hösten att bra bokföringssed är att kontera senast dagen efter man erhållit underlaget. Att registrera in det i bokföringen gör man när det passar bäst för en själv…

Idag är inte den dagen för mig…

 

 

stagan288

stagan293

 

Idag fyller min halva helsyster 36 år…

(jag har en hel halvsyster också, men det är 16,5 år kvar innan hon fyller 36…)

 

Så inget jobb idag. Jag tänker på henne idag och firar henne på avstånd med att inspireras av en annan familj, som vi båda gillar skarpt. Alla individerna i den på olika sätt. De har ställt upp på mig och de mina så många gånger när jag krisat. På ett sällsynt prestigelöst sätt. Precis som på ett sätt jag hoppas att jag kan inspirerar vår spretiga familj, för att alla dess existenser och dess olika personligheter ska få utrymme. Min förhoppning är att vilken väg de än väljer, vilket avstånd de än må vara på, så kommer jag att stötta dem med det som ligger dem närmast sig själva.

Hm, ser ut som att det är tv4play som gäller.

 

Idag är jag här, imorgon kommer jag systeryster. Och grattis på födelsedagen!

 

Karmisar Becca

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s