Det är kontrasterna som gör det..

Sägs det i alla fall.

Och det ligger nog mycket i det. För jag fattar ju så klart att om jag alltid skulle ha det som jag har det dagligen här, så kommer det också förr eller senare att bli en vardag av det också…

 

stagan300

stagan301

 

Jag återvände till vår verklighet från storstaden i går…

Från en helg med min syster och bästa vän som jag sent kommer att glömma. Varje år när min äldsta syster fyller år har vi en helg, jag och hon (och numera har även min bästa kompis nästlat sig in i traditionen, vilket vi inte har haft något som helst emot), där vi lever ut Stockholm och dess utbud fullt ut. Vi låter liksom våra plånböcker vidga sig, vare sig dem kan eller inte. Lyxfällan, släng er i väggen, vi har koll… tror vi…

Min syster fyller den 24:e. Det innebär löning den 25:e. Denna helg infaller alltid fredag till måndag dagarna efter… FÖRTRÄFFLIGT!!! Eller hur!!! Dessutom mitt under den största rean under året!!! Kan det bli ett större sammanträffande?

 

Vi har avnjutit ett gudagott Afternoon Tea på Grand Hotel under fredagen. Bubblat tillsammans med våra popcorn i VIP-salongen på bion under fredagskvällen på Mall of Scandinavia till historien och musiken kring Ted och Kenneth Gärdestad. På lördagen fyllt våra kulturella luckor på Mood gallerian innan vi betade av fotoutställningarna vid kajen på Söder på Fotografiska och efter det slog på stort och tillbringade resten av lördagskvällen på dess fantastiska restaurang. Vilken smakupplevelse!!! Den borde alla som har möjlighet prova!

Söndagslunchen tillbringades mellan Centralbadets historiska väggar, medans kvällen avlöpte skrattandes till de åtta kvinnor som lyckades göra den kritikerrosade filmsuccsén, med samma titel, sedan 2008, på Stadsteatern till en riktigt träffsäker underhållning.

Jag har alltså under helgen fått umgås med allra bästaste syster, fått spendera tid i den absolut vackraste av huvudstäder OCH umgåtts med min min ärligaste, rakaste och genuinaste vän från Småland, under helgen gjort ett och annat REA-fynd, så jag klagar inte…

 

stagan295

stagan296

stagan299

stagan306

 

Men mitt liv här i vildmarken är svårslaget…

 

Kanske är det kontrasterna som gör det… Men denna tisdag har varit svårbeskrivlig. Med strålande solsken, glada barn och familjeumgänge, så kan jag inte annat än att avundas mig själv.

När dessutom nu kvällen bjuder på kommande fullmåne, så man inte behöver ta på sig pannlampan för att gå ut på dass och ljuset över sjön här nedanför vardagsrumsfönstret bjussar på den finaste av solnedgångar. ..

Tja, vad finns det att klaga på?

 

stagan310

stagan309

stagan311

stagan313

 

Sov gott alla!

 

Karmisar
Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s