Glass någon? Eller bara lite barhäng kanske?

Isbjörnen är snart översnöad…

Och om jag ska var helt ärlig, så är jag inte säker på om det finns någon glass kvar i frysen på Snöskoter Offroad Bar Nornäs den här säsongen.

Men gudomligt goda grytor och pajer till lunch och trevligt umgänge erbjuds onsdagar till söndagar och det finns det massor kvar av!

stagan343

stagan327

stagan329

stagan326

stagan324

stagan322-2

Jag har snöat in mig på Katrinas och Martins Chili con carne med en Desperado till (någon form av blandning av öl och tequila tror jag).

Idag fylldes även Macken i Nornäs med bensin. En miss i rutinerna har inneburit att tanken varit tom sedan i torsdags… Ja, ja, allt kan inte fungera perfekt med en gång. Men vi lär av våra misstag… Nu är det fritt fram att tanka er fulla och förhoppningsvis ska det aldrig hända igen.

stagan332

stagan335

stagan338

stagan337

stagan344

stagan334

En bra entreprenörsonsdag helt enkelt!

Jag har hittat alla underlag inför 2017 år bokslut utom ett… Kanske lite enerverande att det är ett som saknas. Men bättre än att det skulle vara ännu fler…

Macken är fixad för nu och vi har mitt i allt detta haft en fantastisk familjedag mellan drabbningarna. Det är ju liksom framsidan med att man måste ta skotrarna dit man ska under arbetsdagen. Det måste på sätt och vis bli en utflykt av det. Och barnen är för små för att lämnas själva hemma, så de måste ju med.

stagan321

stagan319

stagan320

stagan321-2

stagan318

Vissa onsdagar blir bättre än andra. Idag blev det en bra onsdag!

Karmisar
Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s