Min personliga utveckling har börjat!

På min systers balkong i Stockholm…

Hon ska vara kvar på jobbet till åtminstone halv sex. Men man vet aldrig vad som händer inom flygbranschen. Det kan bli lite hur som helst. Under tiden går det ingen nöd på mig.

Idag har mitt lokomotiv till bil fått omsulning innan resan ner hit. Känslan när man slipper dubbarnas ljud mot asfalten är en härlig sådan. Man behöver inte längre höja volymen på bilstereon till högre än 55 (vad det nu innebär i decibel…), man kan koppla ur fyrhjulsdriften så att bilen inte raspar omkring som en hötröska på parkeringar och i korsningar och det blir sååå mycket billigare med bränslekonsumtionen!

 

Enlight940

 

Jag kom hit redan vid tvåtiden…

Ungefär samtidigt som stora M och grabbarna anlände till Bortom Verkligheten. Där var fortfarande isen över sjön tjock och skoterleden bra packad för en resa med packning tillbaka till stugan. Ganska fantastiskt att det kan vara nästan 20 grader varmt och hyfsat snöskoterföre… Vi har väl de hittills kalla nätterna att tacka för det.

Att komma hit, till min syster, är ungefär som att anlända till ett hotell. Det är vitt, välstädat och nybäddat i sängarna (med påslakan hon fått av mig från Newport i julklapp givetvis). Inte en endaste leksak utspridd på golvet så långt man kan se och Molton Brown tvålen med tillhörande handkräm står prydligt uppställda vid handfatet i badrummet. Soffkuddarna är dekorativt piffade och filten ligger snyggt över schäslongen. Inte en endaste snorfläck har de heller…

Hon är på väg hem nu, hon ringde och berättade det, från jobbet och gamla München Bryggeriet. Det är där hon har sitt kontor. Med den där magnifika utsikten mot stadshusets alla tre kronor…

 

Enlight939

Enlight938

Enlight936

 

Men från det ena till det andra…

Om man måste lägga massor av sina intäkter på gummerade runda rullande saker på en bil… Då MÅSTE man även inhandla något man som Mamma/Fru/Kvinna/Shoppoholic, ja You Name It, har större lycka av!!! Då måste det även läggas in något snyggt i notan. Gummi för denna Mamma gäller ej! så en sommarkappa från Olars Ulla fick det bli på vägen ner till Stockholm.

 

Foto denna helg med min BFF står däremot på schemat…

Hon anländer från Småland under morgondagen. Jag har pratat med henne på Facetime i nästan tre timmar idag. Den tiden mellan min ankomst till Stockholm och tills dess att min syster slutade sin arbetsdag ägnades åt detta. ÄLSKAR att man kan vara så nästgårds, men ändå så långt ifrån varandra. Imorgon är vi nära på riktigt!!!

På söndag blir det ett coachingprogram för fotografer. Hon är det, jag är det inte. Men jag får hänga på som bästis liksom. De utlovar att de brinner för att hjälpa mig att utvecklas och bli den bästa versionen av mig själv. Det ska bli sååå härligt!

På lördag har vi ambitionen att kliva upp vid femtiden på morgonen och fota Stockholms soluppgång. Löööövlyy!!! Vad gör man inte för en BFF som livnär sig på foton…

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s