Vi fotade Stockholm 05.55…

Min syster började jobba klockan 06.00 denna lördag…

Det innebar att jag och min fotande BFF från mörkaste Småland, som är här på värsta fotohelgen, klev upp med henne klockan 04.30… Eller jag klev upp då, för jag vet att jag i slutändan måste platta allas hår och slutpiffa stylingen oavsett avresetid eller datum… Det gäller att gardera sig…  Resterande två klev upp några minuter senare.

stagan581

stagan580

stagan582

Medans syster började jobba…

gjorde vi andra två Söders höjder. Hon, min BFF, med sin systemkamera… Jag mer med min Instastories…

Vi har alltid så galet roligt ihop och vi hinner verkligen med massor de dagar vi tillbringar ihop. Men det är väl ”Thats whats friends are for” liksom.  När man behövt flytta, typ 40 mil, ifrån varandra så får man gilla läget. Tidigare bodde vi en rondell ifrån varandra… När man efter rondellavståndet till Dalarna-Smålandsavståndet behöver minimera umgänget till intensiva dagar där vi får till det, så måste man komprimera aktiviteterna till några få dagar…

Upp med tuppen halv fem en ledig lördagsmorgon. Photoshoot på Söder när solen precis gått upp. Frukost där den är som bäst, vid sjutiden, på Café Schweizer, mittemot Olars Ullas butik på Västerlånggatan i Gamla Stan.

stagan591

Klockan sju en lördagsmorgon behöver man bara dela borden med Stockholms poliskår kan jag lova. De tar sig till och med tiden för en snabb snackstund om du själv inviterar till det. Lungt och skönt och tryggt. Ett par timmar senare är detta ställe fyllt till bredden av världens alla besökare. Det ligger högt på TripAdvisors  rekommenadtioner!

En låååång promenad efter det runt Djurgården och sedan ett lunchigt afternoon the på Chaikana Teahouse i Gamla Stan. Vad mer skulle man kunna begära…

Förutom då att att körsbärsträden i Kungsträdgården slagit ut!!!

Vilket de inte hade gjort fredag kväll innan midnatt. MEN strax efter luch denna lördag så hade åtminstone ett träd visat sig någorlunda villigt att vilja tänja på sina gränser… Tillsammans med ungeför tvåhundra personer till kunde man denna Cherryblossom day, trängas under ett endaste träd i Kungsträdgården i Stockholm, för att kunna få 2018 år första körsbärsblomsbilder…

VI VAR NAAAATURLIGTVIS DÄR…

stagan590

stagan589

Vi har njutit en härlig Stockholmslördag. Snackat intensivt om vad som är viktigt och trendigt och vesäntligt, så till den grad att människor kanske lite vänt sig om och funderat på om dessa två medelålders kvinnor borde umgås eller inte…

Vi var i alla fall högst överrens om att vi, på eftermiddagen, skulle besöka Guccis butik på Östermalm, för att inhandla en kassiskt kvinnlig livrem med deras emblem i fronten. Var oerhört lyckliga över att vakten i dörren släppte in oss över huvud taget… Vi är ju från landet och att vi har pengar att spendera brukar inte alla förstå. Trots år 2018, så är det inte självklart ännu att de människor som sparat ihop till det de vill ha, har rätt att köpa det de har sparat ihop till… Vi fick ett helt okej mottagande dock, men hittade inte det vi sökte och tackade för oss…

Ett par timmar senare, när vi sitter och äter med min syster på Djurgåden, (som då slutat jobbet), och inser att vi varit in på helt fel butik. Vi har varit in på Chanels butik, inte Gucci !!! :))

Snacka om lantlollor:))

This is us!!!

stagan586

stagan587

stagan583

stagan584

Lite som Patsy och Edina i ”Helt hysteriskt”. Det är lite vi på något sätt…

Imorgon ska vi försöka koncentrera oss på våra varumärken och egna peronligheter och inte låta oss påverkas lika stort genom andra…:))

En spännande workshop väntar på oss vid Odenplan.

Ha en fortsatt trevlig helg!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s