Jag var ju klar här…

Men det räckte med en västkustsvecka,

så var liksom den där mellanperioden här med slask, översvämning, jord i dricksvattnet och överfulla avlopp över. Nu är det bara njutbart. Eller nej, inte bara njutbart. Det är helt vansinnigt gudomligt härligt!!!

 

stagan727 (1 av 1)

stagan725 (1 av 1)

stagan720 (1 av 1)

stagan726 (1 av 1)

stagan728 (1 av 1)

 

I går kväll tog jag en Amarillo och hundarna med mig ner på bryggan…

Kvällarna här är alltid magiska oavsett väder eller årstid. Jag har tidigare trott att jag haft en otrolig tur med solnedgångarna de helger och veckor vi har spenderat här tidigare. Men jag förstår nu, efter snart ett år här, att kvällarna här alltid är speciella.

 

Jag är ingen ölare egentligen. Men Oppigårds Amarillo gillar jag. Jag satt länge på bryggan med den, minsta M och Master Jacques under gårdagskvällen…

 

stagan722 (1 av 1)

stagan730 (1 av 1)

stagan729 (1 av 1)

stagan733 (1 av 1)

 

Låt det aldrig bliva slut!!!

 

Trevlig helg på er.

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s