10 år har vi känt varandra…

Jag och stora M…

Och han som hoppar runt på våra klyvda stenar som ska ligga framför farstun på vår tillvaro Bortom Verkligheten är vår gemensamma yngsta. Galnare, ödmjukare och coolare unge får man nog leta efter. På gott och ont…

stagan760 (1 av 1)

stagan761 (1 av 1)

Han och hans bror ska tillbringa fem nätter här…

Med dem de kallar sina farföräldrar. De biologiska sådana kommer de aldrig att träffa. Det har inte jag heller gjort. Om jag skulle välja en farmor och farfar till mina barn, så skulle valet lätt bli personerna från Graafs här i Nornäs. Jag minns så väl den allra första gången jag och lilla M följde med hit upp och vårt första möte med Graafs. Fäbodvall, får, trädklättring och kolbullar. Hon var lika gammal då som vår emensamma minsta är nu… Tio år sedan… Hon var tre och hängde på mig. Jag startade ett helt nytt liv på en annan plats. Allt för att må bättre själv. Egoistiskt kan verka, men absolut nödvändigt.

stagan765 (1 av 1)

stagan757 (1 av 1)

stagan684 (1 av 1)

Min man åkte i morse ner för att jobba av en del möten hemma i södra Dalarna. Själv har jag softat runt här hemma i den soliga vildmarken. Tillsammans med alla snytbaggar som dimper ner överallt och mina två yngsta ligister, som gör sig påminda allestädes :))

Packat inför helgens umgänge med min man på tu man hand.

Till mig och till smågrabbarna.

Jag fick till och med till lite tid med min syster, på trappan med ett glas vin på eftermiddagen. Telefonsamtalet varade nog ungefär fyra timmar och det samma gjorde sippandet på vinet. Att man bor nästan 40 mil ifrån varandra hindrar inte oss!

Imorgon åker vi på date jag och han. Till en ny plats, men på ett sätt där vi en gång möttes…

Löööövly!!!
Sov gott.

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s