Vi har passerat italienska gränsen!

Och min bloggvy är smått magisk…

Vi har lagt snart 200 mil i bil bakom oss. Imorgon återstår resterande femtio. Ungefär.

Vilka ungar jag har med mig i bilen. Fyra stycken färdiga globetrotters. Ingen som helst konst att åka genom Europa med dessa som sällskap. Ett rent nöje!

sommar24 (1 av 1)

Vi hade sista kvällen hemma i fredags. Fantastiska svenska sommar.

sommar25 (1 av 1)

Vi tog färjan från Göteborg mot Kiel i lördags eftermiddag. Efter ett lunchstopp hos min farmor ”hemma” i Vargön.

Efter en ganska dryg bildag igår, med många långa köer genom norra Tyskland, så spenderade vi natten på ett jättefint hotell i Gabelbach. Ungefär tio mil norr om Nürnberg. Vilka jaktmarker och vilka vandringsleder!!! Kan behövas utforskas mer vid tillfälle.

sommar29 (1 av 1)

sommar28 (1 av 1)

sommar27 (1 av 1)

Nu har vi landat i Sydtyrolen. På den italienska sidan. Det känns nästan som vi är hemma redan. Även om vi har en dagsresa på drygt femtio mil kvar. Kurvorna och backarna hit upp, till det lilla privata bostadshuset vi i natt hyr en lägenhet, var häftiga med mitt lilla gulliga släp bakom min Hilux. Trettonåringarna i bilen var skeptiska till att ekipaget skulle fixa sista backen upp till huset. Mini kontrade då med: ”Vilken bil tror ni att jag och pappa hade förra året när vi åkte offroad uppför backarna ovanför Grilli???”

Låt mig tillägga att jag kom upp… LÄTT!

sommar33 (1 av 1)

sommar34 (1 av 1)

Imorgon siktar vi mot Scala Santa!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s