Lite nytt med medmänsklig tanke

Ett inlägg i samarbete med Adore Us babies
Produkter med i detta inlägg:
Poster Be You här    Bonnie Wire Bunny här
Sweatshirt Embroided här
The Pants
här

 

hemma33 (1 av 1)

hemma35 (1 av 1)

hemma34 (1 av 1)

 

En kanin tillverkad av street artists i Kapstaden.

Jag gör inte så jättemånga samarbeten. Men ibland väljer jag att göra det.  Och den här gången gör jag det lite mer än gärna. När jag känner lite extra för något eller någon som ligger bakom det samarbetet. Som i det här fallet.

Den här fantastiska lilla kaninen är handgjord av ståltråd av någon som bor på gatan eller på härbergen i Kapstaden. Barnkläderna är gjorda endast i organiska material, vilket jag uteslutande har börjat inhandla till mina yngsta barn. Lilla M köper de mesta av sina kläder själv, men hon är nästan än mer noga än vad jag är med ursprung och bakgrund. Kanske mer det, än själva materialet för henne.

Väl värt en titt om ni har småbarn som behöver något nytt i höst. Minstingen älskar sina The Pants och Mini använder mer än gärna sin Sweatshirt och tycker det är mäkta coolt med Bro-trycket på den:))

 

Och budskapet på postern är väl ändå precis så man vill att sina barn ska få känna att de kan få vara – SIG SJÄLVA.

 

hemma37 (1 av 1)

 

Själv har jag legat däckad i feber sedan i söndags kväll. Riktigt hög sådan också. Trodde att det vände under gårdagen, men fick äta upp det igen under kvällen… 39,7!!!

Tack och lov jämna plågor än så länge idag.

I helgen som var hittade jag till en ny liten, urcharmig och högklassig handelsträdgård mellan oss och Falun. Hur jag har kunnat missa den vet jag inte! Som ett Rosendal i miniatyr. Det är då ingen blomsterbutik som fått mig att vilja ha levande blommor i mina fönster tidigare.

 

hemma32 (1 av 1)

hemma28 (1 av 1)

 

Men på Kniva har de krukorna från Bergs Potter. Denna fina danska design med tillverkning på ett litet familjeägt krukmakeri i närheten av Lucca i Toscana. Alldeles för fina för fakeblommor.

 

hemma27 (1 av 1)

hemma26 (1 av 1)

 

Så nu är jag med två livs levande Elefantöron i sovrumsfönstren. Nåja, än så länge levandes i alla fall. Det har faktiskt varit betydligt trevligare att haft dem där när jag tillbringar mina dagar nedbäddad, än de gamla dammiga chabraken från svunna tider.

 

I två glacerade mörkgröna ljuvliga krukor från Bergs!!!

 

Kniva har öppet fre-sön kommande helg också. Så ni som bor här. Väl värt ett besök. Massor av tulpanlökar och annat inför våren. Och jag såg att de i helgen har fyra olika sorters amaryllislökar till försäljning. Jag är nästan sugen att åka dit i helgen igen. Men jag väntar kanske till julöppningen…

 

 

hemma30 (1 av 1)

hemma31 (1 av 1)

 

Jag kanske ska bli huslig nu när jag passerat 40. Vad tror ni, ni som inte känner mig?
(Jag fattar att ni som känner mig inte tror på det…)

 

Imorgon är dagis stängt. Så vi gör helg redan nu här i Hovis. Trevlig sådan på er!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s