Ett nytt upplägg och lite VAB

Idag mer än alla andra dagar är mitt beslut rätt.

 

Jag lägger ner klippverksamheten… Med väldigt blandade känslor, men för familjen och vårt läge så är det helt rätt beslut.

Idag känner jag det mer än alla andra dagar. För ett par veckor sedan var Minstingen riktig hostig två dagar, förra veckan låg jag själv i feber hela veckan, magsjuka i början av denna veckan, Minstingen superhostig igen och hemma tisdag onsdag. Igår, jippi, en hel dag på kontoret (jag som har massor att avsluta innan klockan 11 på tisdag), för att kliva upp med en kräkandes Mini vid halv fyra i morse. Båda barnen hemma igen då för säkerhets skull.

Tänk om jag varit fullbokad på salongen… Katastrof liksom. Till när ska man boka om kunderna? Nätterna? Nej, just det, då kräks ju barnen…

 

hemma59 (1 av 1)

hemma61 (1 av 1)

 

Papper är lite mer ombokningsbara om än betydligt tråkigare att prata med, fika med och färga. Framför allt kanske en aningens mer händelsefattiga att klippa.

Men man kan rigga om kontoret till sovrummet när barnen är sjuka och jag kan i alla fall få någonting gjort vad det gäller jobbet utan att bli hyperstressad över att jag inte får ihop vardagen med min verksamhet utan att det drabbar både mig och kunderna.

Så nu är beslutet taget och det känns ändå som en lättnad på något vis. Detta var ju inte alls planen på något vis förra året när vi valde att ta ett års break Bortom Verkligheten. Men den riktiga verkligheten ville något annat och ursprungsplanerna raserades bokstavligen över en natt när min kollega gick bort väldigt hastigt…

 

Min firma kommer jag att ha kvar. Jag fokuserar endast på bröllop, fest och makeup. Hänger med på lite uppdrag där jag behövs. Jag har två bröllop i Tällberg till våren där en fotograf behöver en frisör med sig. Och i juni ska jag med ner till Toscana och vara med på ett heldagsarrangemang vid ett bröllop lite norr om supervackra San Gimignano. Så jag släpper det inte helt. Jag gör det bara i en lite ny skepnad. Jag behöver bara jobba om mitt varumärke lite.

 

hemma60 (1 av 1)

hemma62 (1 av 1)

 

Men så idag hänger vi uppe i sovrummet allihopa. Hundar, barn och mamma. Och jag ska erkänna en sak… Att jag har tid för ett blogginlägg just nu är egentligen bara för att jag har strulat till inloggningen till industrihusens bokföring i samband med en uppdatering och kanske ett tryck för mycket på ”jag-kan-själv-knappen” på min dator.
Har ni också en sådan???

Supporten i Ljusdal sliter med mitt case i detta nu… Så okej, papper är inte helt problemfritt det heller:))

 

Trevlig helg på er!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s