NY – vem är du?

Jag är lite kluven…

Nu har vi varit här i två dagar. Vi har som vanligt när jag reser själv med stora M redan hunnit med att se och göra massor.

Jag måste erkänna att jag har enorma förväntningar på den här staden. Alla jag känner som varit hit har ju höjt den upp mot skyarna.

Och visst är hon verkligen speciell och medryckande och väldigt mycket. Kanske lite för mycket… Eller?

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag egentligen känner för henne… Men jag älskar ju storstäder, så jag vill verkligen!!!

Vad anser ni vara mest läskigt?

Vi var på en ghost tour på Merchant’s House Museum i fredags kväll. Manhattans mest hemsökta hus. En väldigt välgjord rundtur och historiskt mycket spännande.

Är det inte betydligt mer häpnadsväckande att de här har sin kyrka (eller vad man nu borde kalla det) mitt på Time Square!!!

Det är enligt mig läskigt på riktigt…

Men hon är ändå nice på något sätt. Man behöver inte sakna något, förutom då kanske lite lugn och ro.

Alla är hittills väldigt korrekta och vänliga. Och sängarna här på vårt första hotell vid Bryant Park är helt gudomliga. Sushirestaurangen som tillhör hotellet är dessutom magisk. Ett ljuvligt alternativ till den mer eller mindre hemska amerikanska maten.

Om ett par timmar ska vi ut till Ellis Iland och få en visning av the abandoned hospital ute på ön. Sådant älskar jag. Så vänta bara, snart kommer jag också att älska New York!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s