Minstingen blev 4 idag!

Min senaste och sista i barnaskaran.

Skönt att de där minsta småbarnsåren är över. De är inte min grej, men måste ju klaras av innan den här tiden:))

Tänk att han är fyra. Man borde ju här nu skriva att oj, vad åren har försvunnit iväg. Men i det här fallet känns det som att han skulle vara mycket äldre. Det känns som att jag har varit hans mamma så mycket längre…

IMG_2255

Det känns som en evighet sedan som jag var på förlossningen i Falun och fick beskedet att jag inte fick åka hem direkt, för att han där som nu fixar sin egen pannkakstårta, inte fick till blodsockret riktigt. De ville ha koll på matintaget ett tag. Jag blev jättebesviken minns jag. Jag ville verkligen bara hem.

Nu var han här och han hade inga synliga avvikelser. Vi låg inom riskområdet vid det där förbaskade KUB-testet. Jag skulle aldrig ha gjort det med facit. Det blev ju ännu svårare att behöva ta ett beslut om fostervattensprov eller inte… Detta är mina känslor kring detta. Märk det! Jag valde att inte göra vidare test. Han fick vara välkommen oavsett.

MEN så kom jag då ner till det då helt nya BB. Fick ett eget rum med dusch och toalett. En helt okej storlek på platt-tvn;))  Lite sköna kuddar och det bästa av allt, ett skötbord åt Minstingen som man kunde ställa in värmen på till skötbädden!

Jag hade full uppassning med roomservice i tre dagar och världens gulligaste barnmorskor och sköterskor!!! Jag ville ju aldrig åka hem…

Även om BB i Falun är det bästa, så är jag klar. Minstingen får helt enkelt finna sig i att förbli minst även om han blir ett år äldre varje år den 4 november:))

Just idag tror jag att han i alla fall kände sig stor för en dag.

IMG_2242

IMG_2256

IMG_2245

IMG_2261

Bröderna Olsson har kalaspyntat och fixat tårtan. De har hunnit bli ovänner om presenterna och de har städat sitt rum och hunnit stöka till det igen.

MEN idag har vi INTE haft något som helst problem med något lågt blodsocker:))

Grattis på födelsedagen, Viggo!!!

Karmisar Mamma

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s