Vi skapar en helhet tillsammans

Hon är bröllopsfotograf.

Min bästa vän från mörkaste Småland. Hon har väl världen som arbetsplats egentligen, men jag försöker få henne att komma till Dalarna så mycket det går. Svenska bröllopspar här hemma eller utomlands är hennes kunder. Hon tar fantastiska bilder. Nu i helgen har vi tillsammans rekat inför kommande och framtida dalabröllop.

 

IMG_2313

IMG_2331

 

Vi träffades första gången genom jobbet. Då på turistbyrån i Järvsö för snart 20 år sedan. Nu ska vi jobba tillsammans igen. Hon fotar, jag stylar håren och sminkar brudarna när den tjänsten efterfrågas. Jag är taggad inför detta samarbete. Jag blir liksom lycklig i hela mig!

 

IMG_2340

IMG_2339

IMG_2347

 

Under gårdagen invigde jag henne i Grängshammars fantastiska omgivningar, Silvbergs gruvas magiska dragningskraft och gamla paviljongen vid Säters mentalvårds blandade fascination. Galet fina fotoplatser på olika vis. Även Säters centrala delar har stor potential för kreativa foton.

 

IMG_2352-2

IMG_2358

 

Idag har min sminkbox och hennes Nikon fått testköras inför ett stundande bröllop om några månader. Och hur tur har vi inte haft det med vädergurun dessa dagar. November har väl aldrig varit solfattigare tidigare och så genom något magiskt så har det bara totalvänt i helgen och blivit perfekt fotoväder. Det om något bådar väl gott? Om man väljer att tro på att saker är meningen…

Nu hänger vi vuxna här i soffan och har tagit helg. Barnen lagar tacos i köket till kvällens middag och jag känner att min framtid verkar ljus :))

 

Ha en sköööön fortsatt lördag!

 

Karmisar Becca

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s