Bröllop i Italien

Ett bröllop hemma i Toscana

 

Jag ska få assistera min bästa vän på en bröllopsfotografering nere i Italien i början av sommaren. Det är ett par härifrån Falun som har bokat upp henne för en heldag på en gård några mil från vårt hus. Någon som kan gissa om jag längtar?!

 

dsc_3882

 

Om jag hade varit bröllopsfotograf så hade min dröm lätt varit att få fota ett svenskt par, på svenskt vis, men i Italien. Nu kommer jag nästan få leva ut den drömmen genom min bästa kompis briljanta expertis inom just det området.

Jag har som ni förstår lånat varenda bild i det här inlägget från henne Mirja Photography

 

 

Jag har dessutom fått makeupuppdraget. Det är väl viktigt om något vid en fotografering. Så jag är lite betydande jag också faktiskt.

Tänk att få komma ner till Italien och förena nytta med nöje. Det ska bli fantastiskt roligt!

Nu får jag, förutom bröllop och planering och förberedelse inför det, visa fotografen i fråga min dröm i Italien. Hon har hittills inte varit ner till våra trakter och fått se Vetulonia och vårt lilla mysiga hus.

 

 

Men i nuläget får jag drömma om Italien i fyra månader till. Men den som väntar på något gott…

Vi vobbar här hemma denna veckan. Visst kallar man det så? Alla utom jag är krassliga här. Febriga nätter, men ändå förhållandevis pigga dagar. Men någon skola eller dagis är det inte riktigt läge för.

Vi förenar jobb med hemmamys och jag får väl acceptera att det som blir gjort blir gjort. Jag förbereder mig för att kunna vara hemifrån under drygt två veckor från måndag. Det går, men kräver sin planering. Det som bara går att göra från kontoret måste liksom bli gjort nu.

Jag håller alla tummar och tår att jag håller mig frisk. Jag räknar med det och hoppas på lite jobb från Stockholm, Polen och kanske en del från Portugal de nästkommande veckorna. Inte illa det heller även om längtan till Italien är högst!

På återhörande.

Karmisar Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s