Nej, jag vill inte bli vältränad…

… och nej, jag vill inte gå ner i vikt och jag vill inte heller tjäna massor av pengar!!!

 

Var man än vänder sig bland reklampelare, vem man än hör prata, teve handlar bara om detta just nu. Fit, thin and successful. Så oviktigt! Miljön också förstås, men den är ju viktig på riktigt. Jag tror kanske att jag håller på att bli lite deprimerad. Eller så är jag bara allmänt less. Eller så kanske jag på allvar håller på att gå in i den där väggen, eller så kanske jag bara vill gå under jorden.

Jag tänkte tanken på allvar faktiskt. När vi förra lördagen landade på Arlanda efter några dagar i Portugal, så sov vi en natt på flygplatsen. Efter hotellfrukosten tog stora M bilen hem till Dalarna. Jag återvände till hotellrummet för att kolla om det gick att ta sig in till Stockholm på något vis. Det var inställda bussar, tåg och flyg på grund av snökaos. Något snökaos syntes inte till, däremot möjligtvis brist på resurser…

Där och då fick jag ingivelsen att kanske bara ta ett flyg någon helt annanstans. Inte säga det till någon. Bara åka. Ett litet tag i alla fall. Världen skulle ju inte falla sönder för det liksom. Jag gick bort till avgångshallen vid terminal 5 och stod säkert i en halvtimma med en kaffe i handen och funderade på vilken avgång som skulle vara mest spännande att ta.

Valet föll på Windhoek med två mellanlandningar. En skön stad i ett fantastiskt land. Sen tog jag Arlanda Express in till centralstationen och gick på min inplanerade eftermiddag med skatteplaneringen kring K10-blanketten…

 

Enlight1615

 

Nu har jag i alla fall landat här hemma:)) Här är det massor av snö, men inget kaos. Bara fint.

Mormors hus växer. Hon kommer få ett drömläge i sin lilla dunge.

 

Enlight1617

Enlight1620

Enlight1619

 

Idag läggs det sista på innertaket. Sedan dras el och vatten in. Efter det är det ju bara gobitarna kvar. De som är roliga att se växa fram.

Fönstren på baksidan blir jättefina. Utsikten magisk. Spökhuset längst bort mot vänster, Hovgårdsklack rakt ut och åkermarkerna mot höger.

 

Enlight1618

Enlight1621

 

Windhoek fick vänta. Jag var inte tillräckligt modig. Men om jag någon gång framöver skulle försvinna, så vet ni var jag är…

 

Trevlig helg alla!!!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s