Tidig morgon, dubbel dag!

Vi möter våren i Paris!

Jag förstår verkligen nu varför Paris alltid är så hajpat. Det är ju faktiskt obeskrivligt vackert!

Blev varnad för The Paris Syndrome innan vi åkte (trodde inte det fanns på riktigt, men det gör det, googla!). Jag hade verkligen jättehöga förväntningar på Paris. Hittills har alla visat sig blivit mer än väl uppfyllda. Det är verkligen så vackert, romantiskt och fullkomligt underbart som man får det föreställt för sig när man läser om det. Så ingen besvikelse eller stressande hjärtklappning ännu…

Som vanligt går vi ju överallt. Så till den grad att jag faktiskt idag har sådan träningsvärk i vaderna (84 våningar igår enligt stegräknaren) så att vi nu tar en välbehövlig eftermiddagsvila på hotellrummet.

Igår traskade vi de 668 stegen upp i Eiffeltornet, efter det alla trapporna upp i Triumfbågen. Innan kvällens event hann vi också upp i toppen av Sacré-Coeur. Då var mina ben rätt så slut… MEN då var det dags för nästan tre timmars The live thriller uppe i Montmartre. Antagligen ett av världens bästa livespel du kan uppleva. Vi var poliser som jagade tjuven genom Paris gator och in i suspekta byggnader och än mer konstiga gränder. Så välgjort! Missa inte detta för allt i världen om ni besöker Paris Läs om mysteriet här.

Jag tror det är första gången sedan smågrabbarna föddes som bara jag, stora M och lilla M har åkt på tur själva.

Paris var ett utmärkt val!

Nä, nu är det tydligen slut på vilan. Nu tänker vi oss uppenbarligen ut för att intaga kvällsföda någonstans längs Champs-Élysées.

Adieu!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s