Så bär det av igen då…

Det är så härligt att få vara frisör igen!

Jag ångrar inte alls mitt beslut att gå in mer i vår andra firma och lägga ner klippbiten av min egen verksamhet, men det är mycket behagligt att ge sig in i dessa bröllopstiders kreativa syssla. Jag har varit så spänd över en mängd saker den här våren. För att jag gett mig in i en hel del doningar som jag inte har någon erfarenhet av alls.

Desto skönare när jag nu nästan i en hel vecka bara kan slappna av i det jag redan kan. Det jag har hållit på med i mer än halva mitt liv.

Nja, nåja på onsdag ska vi först fightas med människorna på Tribunale i Grosetto, men vår advokat verkar ha allt under kontroll faktiskt, så jag ser enkom fram emot att se hur det går till att göra ett köp i Italien på det här sättet.

 

IMG_3071

IMG_3031

IMG_3061

Jag fick i och för sig lite bannor från mitt bästis M tillika bröllopsfotograf för att jag hade en ”Polarn och Pyret-randig” t-shirt på mig på dessa bilder. Tydligen kan/ska man inte ha det när man lägger ut sådana här bilder… Men nu är den inte från P & P, den är från Ellos… Så… Dessutom var detta bara en provuppsättning jag gjorde förra veckan inför ett bröllop i augusti.

Vänta bara tills hon ser vad jag har tänkt att ha på mig på söndag när vi ska köra heldagsbröllop i Italien. Så mycket mönster har kanske ingen sett tidigare…

 

Jag känner verkligen att jag har allting som gäller detta under grym kontroll. Det var längesedan jag gjorde det över något senast. Jag har till och med mig en stor palett med färger för ansiktsmålning. Ifall barnen på bröllopet börjar tycka att det är långtråkigt framåt småtimmarna och kanske vill leka lejon eller fjäril.

Visst är det så skönt att i alla fall ha ett område med fullkomlig yrkeskunskap :))

Jag har packat allt, laddat min powerbank till telefonen (det brukar jag glömma), har superkoll på hyrbilsvouchern (det kan det ibland också vara lite si och så med), passet är med och jag har tillräckligt med pengar på kreditkortet för depositionen på bilen. Jag har till och med laddat ner två filmer på telefonen som jag kan se på flyget. Det brukar jag komma på fem minuter innan boarding och då är mottagningen så belastad att filmen aldrig hinner laddas ner innan man måste slå på flygplansläget…

Så allt som går fel nu hänger inte på mig!!!

 

Arrivederci.

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s