Att resa med en fotograf

Ljuvligare finns inte!

 

Det är bara med henne jag får stanna efter varje kurva i detta toskanska landskap och fota den där superfina blomman eller den där vyn som kanske är den finaste jag någonsin kommer få på bild. Detta för att hon är precis likadan fast ännu värre. Älskar det!!!

 

IMG_3153

IMG_3171

IMG_3165

 

Hon är som en bättre version av mig. Och ibland är det tvärtom. Det är väl det som är grejen med en bästis. Som systrar, fast med en annan form av distans liksom.

I vårt fall är vår största gemensamma nämnare för nu foto (det var inte det som sammanförde oss för 19 år sedan) och våra förhållanden och våra barn och att vi är så olikt lika bara. Jag på någon form av hobbynivå (vad det gäller fotot). Hon livnär sig på det.

Att få dela mitt Italien med henne dessa dagar är en känsla jag kanske inte ens ska försöka att beskriva här.

Till och med jag fastnar på bild när man har världens bästa bröllopsfotograf som sällskap.

Imorgon drar vi ett dygn till, för mig delvis utforskade trakter, men framför allt till outforskade Maremma områden. Jag hoppas att det ger Henne en upplevelse av en annan del av Toskana.

Vi njuter för fullt av omgivningarna, att få tillbringa tid tillsammans i det bästa landet som finns och vi jobbar hårt på vårt framtida varumärke.

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s