Nu lämnar vi Sverige

Vi skippar sommaren hemma som vanligt…

Tycka vad man vill om det, men är vi hemma blir det mest jobb. Det är oundvikligt. Nu kommer vi under sommaren befinna oss tillräckligt långt borta för att inte kunna göra några utryckningar. Och vet ni, då brukar helt plötsligt de flesta kunna lösa sina problem själva. Italien är magiskt på det sättet :))

Det blev en natt på Tjörn

Första stoppet blev hemma hos min pappa och hans sambo. Vi mjukstartade med en kort resdag, havskräftor till middag och vissa av oss med åtminstone ett havssopp i Sverige den här sommaren.

Mina barn är definitivt inga landkrabbor.

Västkusten…

Jag förstår uppriktigt inte hur mina föräldrar tänkte när de valde bort detta och vi flyttade upp till Norrland… Tur min pappa fick tillbaka förnuftet och flyttade ner igen.

Eller egentligen kanske det inte var förnuftet som slog in, men bra blev det i alla fall och vi har nu möjligheten att njuta här när vi vill. Det borde utnyttjas oftare bara.

Nu har vi lämnat Göteborgstrakten norr om oss och åker på regniga bilvägar mot Danmark och förhoppningsvis lite senare i eftermiddag en bit ner i Tyskland.

Den här sommaren har jag bestämt att vi ska tälta oss ner. Fortsättning följer på hur det kommer att gå.

Sköna goa söndag på er!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s