Interiört är skapligt, nu så…

…jobbar vi exteriört…

Hjälp, vart tog sommaren vägen. Om en vecka måste vi bege oss hemåt. Jag vill verkligen inte. Jag vill bo här. Alltid.

Inomhus börjar det se skapligt ut, men i trädgården är det fortfarande massor att göra. Jag måste verkligen intala mig att för varje ogräs jag river så är jag på väg åt rätt håll. Annars känns det som att allt bara blir värre…

 

IMG_3915

IMG_3930

IMG_3940

 

Jag har ett inlägg på gång med bilder och en story om hur det ser ut här inne, men jag är inte riktigt redo ännu för det. Jag måste själv få sova här ett par nätter till för att kunna känna in hur det verkligen blev. Sen lovar jag att ge er en riktig palett på hur det ser ut.

Utomhus kommer det aldrig att bli klart. Det är ju som vilket boningshus som helst. Här har vi dessutom en trädgård som egentligen borde ses efter alla dagar om året i detta klimat för att hållas vacker. Men så är inte fallet… tyvärr (även om jag fått bestämma så hade det varit så).  Nu måste vi försöka anpassa det efter omständigheterna. Vilket vill säga omvårdnad max tre till fyra månader om året…

Så idag tog jag och pappsen tillsammans med barnen oss i kragen och gjorde ett ryck.

 

IMG_3922

IMG_3919

IMG_3937

 

Jag vet att min farmor kommer att kommentera (om hon läser detta), att måste det alltid vara alkohol med i bilden. Och svaret är, att nej det behöver det inte, men idag hade vi det och det var jättemysigt:)) Imorgon lovar vi bubbelvatten.

Då ska jag och lilla M ha en heldag för oss själva i hennes regi. Den kommer att börja på MaremáMa i Grosseto. Shopping, lunch och reamys. Sedan en strandeftermiddag i CdP och efterföljande bio i borgen där vi än en gång ska se `A star s born`. Den har vi betat av många gånger, men aldrig tidigare dubbad till italienska. Det måste vi bara prova.

Undrar just om även rösterna till musiken kommer att vara dubbade…

 

Hoppas på fortsatt mysig helg för er alla!

Karmisar Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s