Lite drygt en vecka tog det…

… innan den första i familjen började kräkas.

Inte han på bilden dock. Han skulle ändå ha varit hemma för att följt med upp till Järvsö idag. Lekt med brödbankande J&J medans jag gick på föräldramöte på Järvsö skola. Ett föräldramöte som jag faktiskt såg fram emot att gå på. Ett möte som förhoppningsvis under kvällen resulterar till några verkliga beslut för det kommande året i nionde klass.

Men storebror kräks och jag vågar, så klart, inte chansa på att det går vägen. Så vi stannar hemma. Anmäler sjukdom till skola, fritids, dagis och säger att jag inte kommer upp till Järvsö. Meddelar mitt ”boende” att jag inte kan komma. De som har ställt in sig på det och därmed också måste styra om sin vardag… en gång till…

 

IMG_4134

IMG_4133

IMG_4138

 

Jag fick istället hela dagen på mig att fakturera det sista kvartalet av detta räkenskapsåret till våra hyresgäster. Galet eller hur? Att hyran för det sista kvartalet går ut imorgon! Sen är 2019 års fakturor färdiga… Efter det går vårt företag in i nästa årtionde, 2020… Det kommer vara tjugo år sedan man oroade sig vad som skulle hända vid millennieskiftet…

Erkänn att det är helt supergalet!!!

 

IMG_4146

IMG_4142

IMG_4143

IMG_4145

IMG_4149

 

Det har dundrat, blixtrat och det har regnat och det har varit otroligt varmt utanför mitt kontor idag. Det bästa är ändå att jobbet går att fördriva hyfsat även om det går magsjuka i huset.

Så check på det! Att jobba från Italien funkar och även om magsjukan härjar så klaffar även det. Fint!

Nu behöver jag bara få ihop det med det jag borde få gjort i Järvsö. Bara ett år till. Sen blir det en helt annan grej.

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s