Färgsprakande avslut

Den nypressade olivoljan uteblev, så…

vi hyrde bil och drog upp till Cinque Terre istället. Jag och min nyfunna irlänska lillasyster och mamma. Känslan när man klickar så totalt med nya människor är ju svårslaget. Det händer mig inte ofta. Jag har en ganska svår inställning till människor. Jag tillhör inte dem som säger att jag älskar människor och att jag tycker nya bekantskaper är det bästa som finns. Men ibland händer det!

 

IMG_4916.jpg

IMG_4914.jpg

IMG_4918.jpg

IMG_4923.jpg

 

 

Den här dagen satt perfekt. Strålande solsken och över 25 grader varmt. Sommaren har fått ett omtag här i Italien. Så här varmt och somrigt brukar inte höstlovet här vara. Jag har inte ens packat med shorts till smågrabbarna… Stooort misstag!

 

IMG_4945

IMG_4939

IMG_4937

IMG_4922.jpg

IMG_4928

 

Vi parkerade bilen vid tågstationen i La Spezia och tog tåget mellan byarna den här gången, men den här sträckan ska definitivt vandras någon höst framöver. Med hela familjen. Så vackert, men sommaren är alldeles för varm för vandring och jag förmodar att man inte kan ta sig fram för alla turister.

Igår kom min svenska familj och hämtade upp mig på Villa Buonvisi och vi har nu landat hemma i Vetulonia. Huset är sig likt sedan i somras. Temperaturen är perfekt. Ingen AC och ingen väme. Ljuvligt.

I det här området kryllar det av oliver. Om jag vill kan jag få hjälpa till så mycket jag vill med skörden här. Så lite olivolja kommer det nog bli för mig ändå trots allt. Men först ska vi sälja hus på onsdag.

 

Höstlov, Halloween och Italien. 
Man kan ha det sämre.

Karmisar Becca

 

 

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s