Inramning på Mormors Hus

Vad mysigt vi har det hemma!

Det sjunker in mer och mer för varje dag. Att Hovis är en precis lika fantastisk plats som våra två andra drömmar och verkligheter.

Mormors hus börjar verkligen få sin inramning. Hennes altan börjar bli färdig och hon har så smått börjat skapa sin skogsträdgård.

Dungen här borta börjar bli riktigt mysig. Nästan så att det ligger ett litet sting av avund i den meningen från min sida. En dröm som pensionärsboende om jag får tycka.

Drömmen om Italien och Bortom Verkligheten

har tagit så mycket av vår tid och kraft de senaste tio åren. Hovis var helt klart 2010. Efter det är det inte mycket som man har behövt lägga särskilt mycket tid på. Det är, som planerat, ett hus som sköter sig självt mer eller mindre. Nu är det dags att lägga lite kärlek på vår fasta utgångspunkt.

Det kommer bli spännande att planera för en hemester. Att få se vad som har förändrats här sommartid under de senaste tio åren.

Att få komma upp till Bortom Verkligen igen under sommaren. Det var vi jämt under bygget, men sen har det, även det som planerat, blivit ett vintertillhåll. Att kunna bada från bryggan utan att borra ett hål först, gå ut på dass utan att frysa häcken av sig, kliva upp på morgonen och kunna sätta sig på farstutrappan med en kopp kaffe utan att behöva dra igång eld i alla kaminer först.

Å, vad jag längtar efter hemester!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s