HÖSTMYSA OCH LÄNGTA

Med en hel del sommar kvar.

Mina luktärtor blommar för fullt och jag kan fortfarande plocka in sommarblommor borta i hörnet av vår trädgård.

Det finns till och med knoppar på vissa av dem och det i massor.

Man kan fortfarande gå barfota utan att frysa, barnen plockade in nymogna smultron ur pallkragen idag och gräsklipparen går ännu.

Men det är ju ändå höst. Så mysigt. Det är mörkt vid åtta på kvällen, det är så där gråfuktigt på dagarna så man kan ha stearinljus tända hela dagen om man är hemma och inomhus och det är inte för varmt för mysbyxor, flanellskjorta och raggsockor.

Stora M sover på gränsen till Schweiz i natt. Genom Danmark och Tyskland idag har det blåst nästan storm. Så monteringarna av Moraklockan på biltaket och motorcykeln bakom bilen har fått bekänna färg.

Min plan är att om två veckor kommer det ett nytt somrigt högtryck över Italien, vi kommer att ha ett nylagt golv på nedre planet och en nyinstallerad braskamin. Min plan är också att jag fram tills dess ska ha två veckor med egna filmkvällar, väluppfostrade barn som servar sin mamma med vad hon önskar och siffrorna på kontoret kommer att ramla på plats nästan av sig själva.

Höstmys när det är som bäst har jag tänkt!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s