SOL INNE

Det ska vara så soligt och fint hela veckan. Jag som har så mycket jobb att göra känner att jag börjar lägga in en lägre växel. Inte så där jättebra direkt.

Men jag som kärat ner mig på nytt i vårt hus här hemma i Bolanche i sommar vill väl inte stänga in mig på kontoret uppe på garaget när det ser ut så här!

Tomaterna har legat på det där fatet i en månad snart och NU börjar de inta en aningens orange kulör, äntligen. Vem vill befinna sig uppe på garaget när de mognar liksom?

Jag flyttar helt sonika ner mig till köket, eldar i kaminen (för det börjar ju ändå bli rätt så kallt trots soligt väder) och hoppas att arbetsmoralen infinner sig något bättre här nere.

Det sitter en heliumballong intrasslad i takfläkten, så jag kan inte elda för sent på kvällarna. Då blir det omöjligt att sova uppe på loftet. Någonstans hoppas jag på att vakna en morgon och vips så har den där ballongen bara släppt av sig själv… Ha, vilket jag ju egentligen förstår inte kommer att hända. Men att få ner en intrasslad ballong från 6,5 meter känns på något sätt lite svårt…

Jag väljer att sitta i köket, dricka lite kaffe och ignorera det där svåra för nu…

Vad gör ni?

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s