ADVENT & GINGERBREAD

Första omgången pepparkakor ligger nu i burken.

Varför kallar vi det pepparkakor? Kanske för att alla orientaliska kryddor förr kallades för peppar. Gingerbread låter som vanligt mycket finare och mer logiskt.

Jag har en jättesats av pepparkaksdeg i kylen. Specialbeställd från Järvsö. Varför göra den själv när man har den bästa Brödbutiksägarinnan i sin vänskapskrets?

Jag har haft en känslomässigt uppslitande vecka. Fyra av sju dagar har jag fått besked som jag helst, om man fått välja, skulle velat vara utan. Men lever man så känns det. Dessa besked får mig i alla fall att vilja leva ännu mer. Det har därför varit väldigt mysigt att adventspyssla och piffa lite i all enkelhet här hemma denna söndag.

Viggo bjöd hit sin flickvän på lite julpyssel idag:)) Eller egentligen tror jag att det var hon som bjöd in sig.

Jag hade väl aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle vara den yngsta i familjen som presenterade oss för sin respektive först:)) Men ibland har man helt enkelt inte speciellt bra koll på saker och ting. De bara händer.

Burken i köket är nu fylld med goda bruna kakor i alla möjliga former och jag ser fram emot en ny vecka av mitt liv imorgon.

Ha en trevlig kväll!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s