JUNIKVÄLLAR

Som balsam för snurrande huvuden.

Det är en vecka kvar innan vi tar ledigt för sommaren. Många järn eldas fortfarande, men ett efter ett läggs dem åt sidan.

Igår avslutade vi det nya fastighetsköpet mitt på dagen och stora M drog direkt efter det ner till pappsen på Tjörn för att sova och var idag på morgonen på plats tidigt vid tullen i Göteborgs hamn. Vi har haft en del krångel med vår båtimport under veckan (eller det är snarare exporten som varit problemet). Men nu är hon på väg hem till Dalarna bakom min mans bil. Äntligen. Vi har väntat sedan 2015 på detta:))

Jag var sååå trött när jag kom hem på kvällen vid halv nio efter Minis parkourträning (fast att jag bara suttit i bilen med Minstingen och väntat utanför hela timmen), att jag somnade djupt i 20 minuter efter att grabbarna lagt sig. Jag vaknade av åskmuller och ett magiskt ljus ute.

Ut med kamera och hund. Upptäckte att kaninen simmade ryggsim i sin bur efter störtskurarna som piskat rakt in till stackaren. Så en akututryckning med urtorkning och påfyllning av torr halm gjorde susen för tröttheten.

Tänk vad lite oväder, magisk ljussättning och 20 minuters vila kan göra.

Nu är gårdagens trötthet borta och fokus för mig ligger åt ett helt annat håll idag. Jämtland ♡︎

Ha en fin dag!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s