MIN SYSTER ÄR SJUK… IGEN

Det är ett faktum.

Jag vill kunna säga till dig att jag önskar att det var jag istället.

Men önskar jag det?

Men vi delar ju på allt, du och jag, och då är det faktiskt min tur. För du har ju redan gjort det så kopiöst mycket en gång tidigare.

Men nej det är klart att jag inte vill att det hellre var jag.

Jag vill inte heller att det ska vara du. Men det är det. En gång till.

Så vi kör detta igen då. Vi kan det ju, fast ändå inte. Jag är lika förvirrad, fokuserad och snurrig som förra gången. Jag vet lite mer, men just nu vet jag inte om det är till någon fördel eller om jag hade föredragit att inte veta. Femton år har gått sedan sist. Tack och lov lägger man det bakom sig på sätt och vis och går vidare. Det är väl så vi bäst funkar. Men som sagt, nu kör vi valsen en gång till.

Det är klart att vi kan dansa oss igenom detta en gång till. Du ägandes din sjukdom och jag ägandes min systerroll i detta. Det är det vi kan och kanske är det det vi gör bäst. Vi kan väl säga det?

En tumör är redan borta. Den största i huvudet. Den avlägsnades i fredags och hon min fantastiska lillasyster försöker att rehabilitera sig i den takten det kräver. Det finns inget annat i detta läge än att ta en dag i taget. Men ett är säkert. Vår familj och vänner i hela vida världen reser sitt pansar runt dig nu. Det kan vi och det gör vi och det här fixar vi.

//Siss

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

4 reaktioner till “MIN SYSTER ÄR SJUK… IGEN

  1. Så ledsen, Rebecca, för att ni är där igen – ingenting man någonsin blir van vid. Känner din sorg och smärta (ja faktiskt: nästan som ångest). Tänker på er och ska tänka extra mycket nu; när jag lägger mig. Alla goda känslor, krafter etc till er! 🙏❤🙏❤🙏

    Gilla

  2. My love and prayers for you all. Georgina O’Brien. I don’t need to know or
    live close to you all, to care. xxx

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s