STO ARRIVANDO – JAG KOMMER SNART

Men jag har velat fram och tillbaka.

Men så precis nu föll alla pusselbitar ner, var och en på sin plats. Det stora pusslet ligger olagt, men det här lite mindre ligger perfekt framför mig precis nu. I en vecka kommer det ligga kvar där. Jag kan åka med enbart gott samvete och jag ska få några dagars frid och fröjd med mina papper, i min egen ordning och i min egen takt.

Jag ska åka ner till Casa della Madonna IV helt själv den här gången. Det är första gången faktiskt. Det är evigheter sedan jag reste alldeles på egen hand. Det ska bli helt fantastiskt. Att lägga upp mina dagar precis som jag vill. Lyx, lyx, lyx på den hörrni!!!

Inga stormar ska få hindra att jag kommer.

Jag tror att stormbyarna över Sverige skulle öka lite senare imorgon. Då hoppas jag vara långt nere över Europa redan. Inget ska få blåsa bort det här.

Jag önskar er alla en finfin helg. Håll tummarna för att jag återkommer från Toscana nästa gång.

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s