ANDAS IN, ANDAS UT, NJUT!

Så lite tid allting här tar på sommaren.

Vilken skillnad det är att vara Bortom Verkligheten sommartid. Jämfört med under vintern menar jag. Att klyva ved, bära in den, hålla igång brasorna på två och ibland tre ställen. Hämta vatten och gå på dass i drivor av snö och i mörker stor del av dygnet. Det kräver sina timmar och energi på vintern.

Jag är så sällan här på sommaren.

Det var inte alls planen i år heller. Men våren har varit så intensiv på så många sätt att vi nu prioriterar om och planerar om vår sommar en aning. Vår avsikt var att ta båten runt södra delen av Sverige, genom Göta Kanal och Göta Älv och kusten runt. Ett härligt äventyr, säkert. Men vi känner inte för äventyr efter den här våren.

Japp, ni läste rätt. Inga äventyr för oss just nu…

Vi känner helt enkelt mer för säkra kort just nu. För oss är det här och det är i Vetulonia. Det får vara äventyrligt nog den här sommaren.

Idag har Galenskaparna badat fem gånger!!!

Tur de har en egen stig här, som leder ner till deras egen brygga, som i sin tur ligger i deras egen sjö, så de kan bada precis så mycket som de vill.

Själv har jag stått på bryggan och tittat på i mina finaste skor och bara tagit in att jag nu bara ska vara ledig till någon gång i augusti. Andats in, andats ut och njutit av avskildheten och distansen till verkligheten. Av lyckliga sommarlovsbarn och till vetskapen om att jag precis just här och nu har allt under kontroll.

Hoppas ni också har eller får lite ledigt i sommar. Hinner andas lite och njuta mycket.

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s