DET MÄRKS ATT HON GILLAR DET

Timmerhuset – Hon gillar att vi är här.

Den här gången är vi här för att ta hand om henne och jag kan känna att hon uppskattar det.

Som med nästan alla nybyggen, renoveringar och upprustningar, så blir det allt som oftast eftersläntrare som blir kvar. För oss har det i hennes fall blivit att tjära vindskivorna och att få upp hängrännan på hennes västra gavel. Må låta simpelt, men detta har ändå inte blivit av och då naturligtvis blivit en energitjuv.

Jag njuter av känslan av att bara tassa omkring här

för att rusta henne. Inte ha några andra planer än att göra henne lite finare.

Putsa hennes fönster, såpskura trägolven och vädra textilier. Röja ladan från skräp och låta vinden dra igenom husen. Oerhört själsligt befriande att veta att hon fått lite kärlek även på sommaren.

Vi kommer nu lämna efter snart en vecka här och förbereda oss för spendera resten av denna sommar i Vetulonia. Även Casa della Madonna IV behöver lite ömhet och vi behöver hennes omhändertagande av oss denna sommar. Mer än någonsin.

Det känns nästan lite för enkelt den här sommaren. Våra pass räcker ett par år till, likaså våra sjukförsäkringskort från försäkringskassan. Rabiesvaccinet fylldes på förra sommaren på Jacques, så inte heller det behöver vi tänka på. Restriktionerna kring Covid har slopats helt i samtliga länder vi kommer att åka igenom. Inte längre något pusslande med tester alltså när vi åker genom Europa.

Bit mig i armen vad okomplicerat! Eller borde jag kanske vara lite vidskeplig och bara hålla tyst?

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s